ZVEŘEJŇOVANÉ ÚDAJE

Ochrana osobních údajů:

Vážení zákazníci, členové Bushman clubu,

společnost Bushman Company a.s. a LP Komfort s.r.o. pro Vás připravili v rámci ochrany Vašich osobních údajů následující informace o zásadách dodržování ochrany osobních údajů, které Vám umožní seznámit se s postupem a námi zaručenými způsoby ochrany osobních údajů a s rozsahem a účelem jejich shromažďování.

  1. Správcem Vašich osobních údajů jsou společnosti Bushman Company a.s. a LP Komfort s.r.o. Kontaktovat nás můžete na adrese: Lazarská 1719/5, 110 00 Praha 1, nebo na e-mailové adrese: club@bushman.cz
  2. Počínaje dnem 25. května 2018 můžete kontaktovat také pověřence pro ochranu osobních údajů na následující e-mailové adrese: club@bushman.cz
  3. Účelem zpracování osobních údajů může být také přímý marketing, a pokud si to zákazník přeje, též vyřizování objednávek našich produktů či účast zákazníka v propagačních soutěžích. Právním základem pro zpracování osobních údajů je:
    • čl. 6 odst. 1 písm. a) nebo f) v souvislosti s recitálem 47 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016, pro účely přímého marketingu;
    • čl. 6 odst. 1 písm. a) pro účely pořádání soutěží;
    • čl. 6 odst. 1 písm. b) pro účely vyřizování objednávek.
    Námi zpracovávané údaje mohou zahrnovat jméno, příjmení, adresu bydliště, telefonní číslo, e-mailovou adresu a datum narození zákazníka.
  4. Vaše osobní údaje mohou být zpracovávány také jinými subjekty, avšak společnost Bushman Company a.s.či LP Komfort s.r.o. vždy zůstanou jejich správcem.
  5. Vaše osobní údaje budou uloženy a zpracovávány po dobu vyžadovanou právními předpisy (zejména soukromoprávními a daňovými předpisy) a po dobu nezbytnou k dosažení účelu jejich zpracování, tj. po dobu nezbytnou k účasti v námi pořádaných soutěžích nebo po dobu vyřizování objednávky nebo do doby odvolání souhlasu subjektem údajů. Počínaje dnem 25.května 2018 je možné získat podrobnější informace o době zpracování na následující e-mailové adrese: club@bushman.cz.
  6. V případech, kdy budou vzneseny námitky proti zpracování osobních údajů získaných z jiných zdrojů pro účely přímého marketingu, u nás budou tyto osobní údaje uloženy tak, aby se předešlo jejich použití.
  7. Máte právo žádat správce o přístup k Vašim osobním údajům, právo na jejich opravu, výmaz či omezení jejich zpracování, stejně jako právo vznést námitky proti jejich zpracování a právo na jejich přenositelnost.
  8. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, avšak neposkytnutí některých údajů (jméno, příjmení, email nebo adresa bydliště) Vám zabrání účastnit se soutěží nebo dokončit Vaši objednávku.
  9. Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro daný účel můžete kdykoliv odvolat. Tímto není dotčena zákonnost zpracování před takovým odvoláním souhlasu.
  10. Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 727/27, 170 00 Praha 7, e-mail: posta@uoou.cz.

Další informace:

  • Kupující – spotřebitel má právo na mimosoudní řešení spotřebitelského sporu. Subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů je Česká obchodní inspekce (www.coi.cz).
  • Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
  • V případě, že máte zájem získávat informace a newslettery o značce Bushman, zaregistrujte se zde. Registrací dáváte souhlas se zpracováním poskytnutého kontaktu společnosti LP Komfort s.r.o. k tomuto uvedenému účelu. (viz. výše uvedené údaje)
  • Povinně zveřejňované informace pro společnost LP Komfort s.r.o. naleznete zde a pro společnost Bushman Company, a.s. naleznete zde.